بهادر بوربوری

یادداشت ها و دیدگاه های شخصی من در رابطه با علم و صنعت هُرکا ( HORECA) و صنایع وابسته

بهادر بوربوری

یادداشت ها و دیدگاه های شخصی من در رابطه با علم و صنعت هُرکا ( HORECA) و صنایع وابسته

 

  • مستند تلویزیونی " ایران را مزه کنیم " :

    

درباره برنامه :

 

" ایران را مزه کنیم" سفرنامه ای به وسعت " همه مزه های سرزمین من " است که نام برنامه ای مستند – داستانی با موضوع گردشگری غذایی و مکتب آشپزی کشور ایران که بخشی از پروژه ملی " چهره ایران " می باشد. 

این سفرنامه غذایی با گذر از هر استان با غذاها، آداب و رسوم غذا خوردن اقوام مختلف ایران آشنا می شود و در این سفر به نوع زندگی، فرهنگ غذایی، گذر تاریخی، غذاهای فراموش شده و مزه شناسی سفره ایرانی خواهیم پرداخت. این برنامه پیوندی ناگسستنی با موضوع سفر دارد چرا که در این برنامه آشپزی را دستمایه سفر و سفر را دستمایه آشپزی قرار می دهیم تا بتوانیم کتاب مصور میراث غذایی ایران باشد و صنعت گردشگری غذایی ایران را احیا کند. 

 

وجه تمایز این برنامه : 

 

١- معرفی جاذبه های گردشگری غذایی ایران برای اولین بار.

٢- معرفی میراث غذایی ایرانیان از باستان تا کنون که به صورت فیلم تولید شده و تبدیل به آرشیو ملی می‌شود.

٣- اولین کتاب مصور و اطلس تصویری غذای ایرانی

٤- معرفی استانداردهای سفر جاده ای و گردشگری با وسایل نقلیه مناسب.

٥- سرویس و نگهداری وسیله نقلیه برای سفر جاده ای در خلال برنامه.

٦- اصول سفر، کمپ و برنامه ریزی تور گردی.

٧-تشکیل کلوب گردشگری غذایی " ماجراجویان غذای ایرانی " و برگزاری تورهای سراسری " سفره ایرانی ".

٨– تنها مجموعه‌ای است که به صورت استانی، غذا و نوشیدنی را معرفی می‌کند؛ این کار اگرچه مشقات فراوانی دارد، اما خروجی بسیار بهتر و قابل‌ توجه‌تری را به مخاطب عرضه می‌کند.

٩-انجام تحقیقات دقیق قبل از تصویربرداری، مکان یابی و ... که در انتها تصاویر بی بدیل از زیباییهای این مرز پرگهر را به دیدگان مخاطب می نشاند.

١٠-ما به صورت Over landing سفر می‌کنیم یعنی با وسایل نقلیه مناسب به مناطق مختلف می‌رویم؛ به عبارت بهتر مقوله سفر را با نمایش جاذبه‌های طبیعی نیز تلفیق کردیم.

١١- در هر سری برنامه سعی می‌کنیم در کنار معرفی جاذبه‌های هر استان روند سفر کردن به آن منطقه نیز معرفی شود.

١٢- معرفی جاذبه‌های طبیعی، قابلیت های گردشگری غذایی، با آموزش و فرهنگسازی در این حوزه.

 

" برای اطلاع از نحوه مشارکت در این برنامه با ما تماس بگیرید "

 

*****************************************************************************************************

 

  • جشنواره " غذا و سفره های رنگی " :

 

 

آشپزی برای ما ایرانی ها یعنی زندگی، یعنی سفره ای که خانواده را دور هم جمع می کند و بوی خوش زندگی می دهد؛ حالا در جشنواره غذا و سفره های رنگی که به همت سازمان بازنشستگی شهرداری تهران برگزار شده است این سفره ها عطر و بوی برکت گرفته اند. شرکت کننده های این جشنواره که بین 50 تا 93 سال هستند و غذاهای ایرانی و ملل، پیش غذاها، دسرها و نوشیدنی ها و سالاد های خوشمزه ی دست ساز خودشان، رنگ و بو و جان تازه ای به سالن برگزاری مسابقه داده اند.

این جشنواره در طول دوره ریاست جوان خوش ذوق مهندس مهدی منتظرالمهدی بر کرسی سازمان بازنشستگی شهر تهران و دوره ریاست دکتر محمد باقر قالیباف شهردار وقت تهران و با بالاترین مشارکت سازمانی توسط بهادر بوربوری طراحی و در طول 5 دوره با همت روابط عمومی مجموعه شهرداری تهران اجرا شد. مشارکت بازنشستگان محترم در طول این دوره ها بیش از 1500 نفر در هر دوره بوده است.

 

" جهت برگزاری جشنواره ها و رویدادهای غذایی برای سازمان مطبوع خود با ما تماس بگیرید"

*********************************************************************************