وارد شدن به دنیای کسب و کار غذا و نوشیدنی بسیار سخت است ولی ماندن در آن بسیار دشوارتر و سخت تر ، این روز ها اغلب واحد های هتل، رستوران و کافه در چند ماه اول راه اندازی خود با شکست روبرو می شوند .
آیتم های زیادی در امر شکست این واحد ها وجود دارد از انتخاب مکان ، مدیریت ، بازاریابی ، خدمات ، روابط عمومی؛ همه و همه می تواند دلیلی بر شکست واحد باشد .
با این شرایط ، تنها یک راه حل وجود دارد تا تمام مشکلات را با کمترین هزینه بتوان برطرف کرد ، آن راه حل انتخاب یک کارشناس و مشاور در این زمینه برای توسعه کسب و کارتان یا راه اندازی آن می باشد .
این خدمات هر آنچه را که شما برای کارشناسی، مشاوره ، آموزش و توسعه کسب و کار خود در کسب و کارهای مربوط هتل، رستوران، کافه و کیترینگ لازم دارید ، فراهم کرده است تا بتوانید در رقابت با دیگران در این بازار موفق باشید؛ بنابراین کلیه خدمات کسب و کار صنعت شامل کارشناسی، مشاوره، توسعه، طراحی، نظارت، ساخت، تجهیز، آموزش، راه اندازی و فرانچایز انواع هتل، رستوران، کافه و کیترینگ با تیمهای منتخب و مورد تأیید انجام می دهیم.
خلاصه عملکرد :
- بازدید و مشاوره اولیه جهت کانسپت مورد نظر ( مطالعه و طرح توجیهی )
- مشاوره جهت تهیه لوازم و مواد اولیه با توجه به بودجه مورد نظر
- مشاوره و طراحی تخصصی منو، تهیه شناسنامه منو و آموزش منو ( مزه سازی، تثبیت و شخصیت سازی مزه،کنترل کیفیت و کمیت منو در دوره های مختلف )
- طراحی یا اصلاح ساختار سازمانی و مدیریت نیروی انسانی
- مشاوره استخدام نیروی انسانی و همچنین آموزش مدیریت و نیروی انسانی رستوران
- طراحی شیوه های پذیرایی و تشریفات
- طراحی تخصصی و مدیریت عملیات و گردش کار ( بهینه سازی گردش کار و توسعه مجموعه )
- طراحی تخصصی سیستم فروش و بازاریابی ( باشگاه مشتریان وفادار )
- مشاوره ، طراحی و نوشتن سناریو و تولید محتوا برای شبکه های اجتماعی، سایت و اپلیکیشن رستوران.
- مشاوره، کارشناسی و برنامه ریزی جهت اجرای کمپین های تبلیغاتی جهت بازاریابی تخصصی منو مجموعه.
- طراحی و برگزاری رویدادهای تخصصی در حوزه هرکا
جهت تعیین وقت مشاوره با شماره تلفن 09124969618 یا دایرکت اینستاگرام bahadorbourbouriofficial تماس بگیرید.